Afdrukken

 

logo vrienden

Wilt u de Isseltaler Musikanten ondersteunen? 

De Isseltaler Musikanten zijn al meer dan 40 jaar actief met blaasmuziek op topniveau. Dit alles is alleen maar mogelijk met de steun van de Vrienden van de Isseltaler Musikanten. Hun support is onmisbaar voor onze muziekvereniging. Een muziekvereniging, zoals de Isseltaler Musikanten, heeft de nodige onkosten. Denk aan de aanschaf en onderhoud van instrumenten, de huur van het repetitielokaal, de kosten van de dirigent en de aanschaf van kleding en muziek. De contributie van de leden en subsidie van de gemeente Rheden dekken deze kosten helaas niet geheel.

 pdf bijlageleaflett vriendenkring Page 1

  

dat kan als volgt:

I. Eenmalige bijdrage

Een eenmalige gift kunt u rechtstreeks overmaken aan de vereniging op IBAN NL21INGB0003963644 ten name van Isseltaler Musikanten. Wilt u een bevestiging van deze gift, stuur dan een verzoek aan onze penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

II. Vriendenkring van de Isseltaler Musikanten

De Vriendenkring is er tot steun van de Isseltaler Musikanten met het doel hun voortbestaan te waarborgen. Mensen die van blaasmuziek houden en het orkest financieel willen en kunnen ondersteunen, bieden wij de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de Vriendenkring. De kosten bedragen minimaal € 15,00 per jaar. De betaling gaat via een automatische incasso. Uiteraard kunt u het lidmaatschap jaarlijks opzeggen.

‘Vrienden’ van het orkest hebben een streepje voor; zij worden met regelmaat op de hoogte gehouden van de optredens van ons orkest en genieten bij sommige concerten een reductie op de toegangsprijs. U kunt zich per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aanmelden, maar u kunt ook gebruikmaken van het aanmeldingsformulier. De Isseltaler Musikanten zouden dit bijzonder op prijsstellen. 

Nog gezelliger wordt het als u uw vriend(in) ook lid van de Vriendenkring maakt! Zo kunt u samen genieten van de muziek van de Isseltaler Musikanten en geeft u de bestaande vriendenkring een extra impuls. Want hoe groter de vriendenkring is, des te meer kunnen wij organiseren en u als lid voordeel geven bij diverse activiteiten van de Isseltaler Musikanten.

 Klik hier voor het online aanmeldingsformulier 

III. Club van 50

logo 50.2

U kunt zich ook aansluiten bij de Club van 50. Deze club is binnen de Vriendenkring opgericht naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van de Isseltaler Musikanten in 2017 en heeft als doel het ook mogelijk te maken dat de vereniging het 50-jarig bestaan kan vieren. De leden van de Club van 50 ondersteunen het orkest jaarlijks met een financiële bijdrage van € 50,00. Met de bij elkaar gebrachte gelden kan de vereniging wat extra ruimte worden gegeven om te investeren in bijvoorbeeld instrumenten en kleding. De Club komt zelf met de voorstellen voor de besteding van de gelden. Het lidmaatschap kan jaarlijks opgezegd worden.

Lid kunt u worden door bijgaand formulier in te vullen en in te leveren bij een van de orkestleden of door een email met de benodigde informatie (vermeld in het formulier) te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u hier meer informatie over of direct lid worden van de Club van 50, neem dan contact op met Jan-Joris Heling 026-3820245 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Klik hier voor het online aanmeldingsformulier 

 

Tagged Under