• Isseltaler Musikanten
  meer dan 40 jaar blaasmuziek!
 • Egerländerblaasmuziek
  zoals het bedoeld is!
 • Optredens met
  Isseltaler Schwung
 • onder leiding van
  Cyrille van Poucke
 • Blaasmuziek
  met Passie
 • Topklasse blaasmuziek
  uit Rheden
 

Theaterconcert Isseltaler Musikanten 2021

agenda Isseltaler Musikanten
theaterconcertbanner1
Datum: zondag 10 oktober 2021 14:00

Locatie: Schouwburg Amphion

De Isseltaler Musikanten geven onder de titel ‘Blasmusik uit het Isseltal’ een coronaproof theaterconcert op zondagmiddag 10 oktober 2021 in Schouwburg Amphion te Doetinchem. De aanvang is 14.00 uur

‘Blasmusik uit het Isseltal’ in Schouwburg Amphion,

Alle info in de schouwburgbrochure 

Theaterconcert Isseltaler Musikanten wordt verplaatst naar zondag 10 oktober 2021

Het zal u niet verbazen dat het theaterconcert komende zondag 18 oktober 2020 geen doorgang zal hebben. Hoe vervelend wij het ook vinden, wij hebben begrip voor het kabinetsbesluit. De Isseltaler Musikanten danken de vele blaasmuziekliefhebbers die op 18 oktober Schouwburg Amphion hadden willen bezoeken. Op de website van de schouwburg staat vermeld wat de procedure is met betrekking tot de bestelde kaarten.

Charles Droste, schouwburgdirecteur Amphion: “Natuurlijk, we hebben een goed werkend protocol waarbij de 1,5 meter afstand in acht wordt gehouden. Maar als de horeca en het voetbal moeten sluiten dan kunnen we als theaters niet openblijven”.

De nieuwe datum voor ons theaterconcert ‘Blasmusik uit het Isseltal’ is zondag 10 oktober 2021.

 

 

De Isseltaler Musikanten geven onder de titel ‘Blasmusik uit het Isseltal’ een coronaproof theaterconcert op zondagmiddag 10 oktober 2021 in Schouwburg Amphion te Doetinchem. De aanvang is 14.00 uur

‘De Isseltaler Musikanten zijn gespecialiseerd in de Böhmische Egerländer Blaasmuziek', schrijft de schouwburgbrochure. De Egerländermuziek is oorspronkelijk volksmuziek uit het Egerland, een regio in het noordwesten van Bohemen, maar de Isseltaler Musikanten komen gewoon uit het Gelderse IJsseldal en hebben hun standplaats in Rheden'

De Isseltaler Musikanten onder leiding van Cyrille van Poucke staan op verschillende podia in Nederland en in het buitenland. Een theaterconcert in Schouwburg Amphion, onlangs wederom uitgeroepen als het beste theater van Nederland, mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Zondag 10 oktober is het zover. Het orkest neemt het publiek tijdens het theaterconcert mee op een rondreis door de Böhmische- en Egerländerblaasmuziek. De diverse polka’s, walsen en marsen worden tijdens het theaterconcert ingeleid door de dirigent zelf.

Cyrille van Poucke

Cyrille keert met zijn dirigentschap bij de Isseltaler Musikanten terug naar Böhmische blaasmuziek. Reeds vanaf jonge leeftijd klopt het muzikale hart van Cyrille voor de Egerländermuziek. Hij studeerde trompet aan het Conservatorium van Amsterdam en heeft opgetreden met zowel het Nederlandse Nationaal Jeugdorkest, als het Schlesswig Holstein Musik Festival Orchestra met de dirigenten Leonard Bernstein, Sergiu Celibidache en Georg Solti. Vanaf 1987 is Cyrille eerste trompettist geweest in de Nederlandse radio-orkesten, eerst in het Radio Symfonieorkest en later in de Radio Kamer Filharmonie.

Schouwburg Amphion

De toegangsprijs is € 15,00 en is inclusief een drankje. Kaarten reserveert u makkelijk via deze website. Telefonisch bestellen kan ook. Belt u dan tussen maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur met de kassa van Schouwburg Amphion: 0314 - 376 000 (behoudens in eventuele vakantieperiodes, raadpleeg de website dan). De kassa is tevens een uur voor de voorstelling geopend. Meer informatie over het bestellen van kaarten.

Alle info over het optreden van de Isseltaler Musikanten vindt u op de website van de schouwburg.

 

 

 

Telefoon
0314 - 376 000
Adres
Hofstraat 159, 7001 JD Doetinchem

 

Kaart


Isseltaler Musikanten gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te optimaliseren.