• Isseltaler Musikanten
  bijna 45 jaar blaasmuziek!
 • Egerländerblaasmuziek
  zoals het bedoeld is!
 • Optredens met
  Isseltaler Schwung
 • onder leiding van
  Cyrille van Poucke
 • Blaasmuziek
  met Passie
 • Topklasse blaasmuziek
  uit Rheden

 

Via het tabblad Concertagenda komt u op de pagina met alle komende optredens van de Isseltaler Musikanten. Als wij niet op de Bühne staan en u toch wilt genieten van live-blaasmuziek, dan kunt u een kijkje nemen op een van de volgende internetpagina's    

Posteragenda Böhmisch Mährisch (Facebook)

De Isseltaler Musikanten nodigen u van harte uit een kijkje te nemen op de Posteragenda Böhmisch Mährisch van de Facebookgroep 'Blaaskapellen Egerländer Böhmisch Mährisch'.

Op deze agenda ziet u de posters van veel in Nederland georganiseerde optredens van blaaskapellen. Ook worden er posters van enkele evenementen in het buitenland getoond.

Polkafest (website)

De website Polkafest geeft een compleet beeld van alle kapellen en optredens in Nederland. Blader door de evenementen en klik op een evenement voor meer informatie over het evenement, de locatie en de kapellen. 

 

Tagged Under

Muzikant worden bij de Isseltaler Musikanten?

Dat kan wellicht! Wij zijn altijd op zoek naar blaasmuziektalent. Informeer vrijblijvend of er nu of in de toekomst plaats is binnen een van de secties van ons orkest. Geen proefspel, maar gewoon voor jou en voor ons een proefperiode.  

Lees meer op onze pagina Muzikant worden

 

Isseltaler Musikanten gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te optimaliseren.