• Isseltaler Musikanten
  bijna 45 jaar blaasmuziek!
 • Egerländerblaasmuziek
  zoals het bedoeld is!
 • Optredens met
  Isseltaler Schwung
 • onder leiding van
  Cyrille van Poucke
 • Blaasmuziek
  met Passie
 • Topklasse blaasmuziek
  uit Rheden

 

 

zweimalblasmusikjudaskafoto zweimalblasmusik banner2018

Blaaskapel Judaska

Blaaskapel Judaska uit de regio Noord-Limburg speelde zich de afgelopen jaren in de harten van veel fans. Zij hebben talrijke optredens op hun naam staan, waaronder optredens op de belangrijke festivals 'Kronjuwelen der Blasmusik‘ (Duitsland) en ‘Woodstock der Blasmusik’ (Oostenrijk).

Op het grote blaasmuziekfestival ‘Woodstock der Blasmusik‘ dat in het eerste weekeinde van juli 2017 plaatsvond in Ort im Innkreis (Oostenrijk) had Judaska de taak om na het 'Gesammtspiel' onder leiding van Ernst Hutter hun muzikale uurtje op Mainstage te vullen. Dit was een behoorlijke klus voor een niet alledaags zeer massaal publiek. Mede door de variatie in het muzikale programma werd het een ervaring om nooit te vergeten. Blaaskapel Judaska heeft zich staande gehouden tussen de merendeels professionele muzikanten op het festival.

Met negen koperblazers, twee klarinettisten en slagwerk geven de Limburgers nieuwe impulsen aan de hedendaagse blaasmuziek. Een ervaring voor ogen en oren. Dankzij de contacten van de Isseltaler Musikanten gelegd op het festival Woodstock der Blasmusik staan de muzikanten nu in Babberich op het podium.

Het repertoire van Judaska bestaat uit een zeer breed scala van Tsjechische-, Böhmische- en amusementsmuziek. Zij schrikken ook niet terug om een Dixielandnummer ten gehore te brengen.   De kapel staat garant voor een goed stuk muziek, gebracht op Judaskaanse wijze, met veel plezier maar vooral grote passie voor de blaasmuziek. De uitdaging is dan ook om het publiek te amuseren en mee te nemen in het muzikale avontuur.

Website Blaaskapel Judaska   Facebook Blaaskapel Judaska   Terug naar pagina Line-Up

                             

 
Tagged Under
Isseltaler Musikanten gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te optimaliseren.