• Isseltaler Musikanten
  1977 - 2022: 45 jaar 'Blasmusik'!
 • Egerländerblaasmuziek
  zoals het bedoeld is!
 • Optredens met
  Isseltaler Schwung
 • onder leiding van
  Cyrille van Poucke
 • Blaasmuziek
  met Passie
 • Topklasse blaasmuziek
  uit Rheden

 

De Isseltaler Musikanten bieden u op zondag 14 oktober 2018 'Zweimal Blasmusik' aan. U kunt genieten van Nederlandse topblaasmuziek, een hapje en een drankje. Dit jaar spelen voor u Blaaskapel Judaska en de Isseltaler Musikanten. 

 

zweimalblasmusik vk

Zweimal Blasmusik

Zweimal Blasmusik is de vlag die de lading dekt. Het is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen. In een gezellige entourage kunt u genieten van blaasmuziek op topniveau. Allereerst treden de Isseltaler Musikanten voor u op. Dit orkest wordt om 16.15 uur opgevolgd door Blaaskapel Judaska. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd door Drumfanfare "St. Jan" Babberich.

Het feest wordt om 14.00 uur geopend door de Isseltaler Musikanten onder leiding van Cyrille van Poucke

bannernaamissel

Om 16.15 uur betreedt Blaaskapel Judaska het podium. Deze kapel komt uit de regio Noord-Limburg en speelde zich de afgelopen jaren in de harten van veel fans. Zij hebben talrijke optredens op hun naam staan, waaronder optredens op de belangrijke Duitse festivals 'Kronjuwelen der Blasmusik en Woodstock der Blasmusik. 

bannernaam judas

Waar en wanneer?                                                                                                                                                                                      

Zweimal Blasmusik wordt gehouden op zondagmiddag 14 oktober 2018 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, (6909 DW) Babberich (Zevenaar). De aanvang is 14.00 uur en de zaal gaat om 13.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en via onze website. De toegangsprijs bedraagt € 10,00 per persoon. U kunt ook kaarten reserveren via de Reserveringslijn 026 - 38 20 245. De kaarten zijn ook in de e-ticketshop verkrijgbaar.

Wilt u met een groep komen? Stuur dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan nadere instructies.

Zelf de kaarten vooruit via de bank betalen kan ook. Stuur dan ook even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ons IBAN-nr. is NL21 INGB 0003 9636 44.

 

Tagged Under
Isseltaler Musikanten gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te optimaliseren.