Afdrukken

 

 

‘Zweimal Blasmusik 2021’ met de Böhmerwaldkapel uit het Limburgse Schinnen

Isseltaler Musikanten halen weer een topkapel naar Zweimal Blasmusik.

 

De Isseltaler Musikanten hebben in Babberich wederom een groot blaasmuziekfeest georganiseerd. Op zaterdag 23 oktober 2021 hebben onder de noemer ‘Zweimal Blasmusik’ twee bekende blaaskapellen hun komst naar Kulturhus De Borg in Babberich aangekondigd: de Isseltaler Musikanten zelf en de Böhmerwaldkapel. 

Zweimal Blasmusik 2021 (Facebook-evenement)

De Isseltaler Musikanten uit Rheden zijn organisator van 'Zweimal Blasmusik'. 'Zweimal Blasmusik' is de vlag die de lading dekt. Het is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen. In een gezellige entourage kan het publiek genieten van blaasmuziek op topniveau, waarbij door Drumfanfare "St. Jan" Babberich wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Het feest wordt om 19.00 uur geopend door de Isseltaler Musikanten onder leiding van Cyrille van Poucke.

Om 21.00 uur betreedt de Böhmerwaldkapel het podium. Deze kapel komt uit het Limburgse Schinnen en timmert flink aan de weg met een zeer gemotiveerde groep muzikanten, waaronder veel jonge talenten. Op hun 1e cd "Mit Musik gehn wir auf Reisen" staat onder andere de nieuwe Böhmische klassieker “Böhmische Liebe" van componist Mathias Rauch. Van deze cd zijn er inmiddels in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk duizenden verkocht.

Waar en wanneer?                                                                                                                                                                            

Zweimal Blasmusik wordt gehouden op zaterdagavond 23 oktober 2021 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, (6909 DW) Babberich (Zevenaar). De aanvang is 19.00 uur en de zaal gaat om 18.00 uur open. Kaarten zijn - indien nog beschikbaar - verkrijgbaar aan de zaal en via onze website. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 per persoon. U kunt ook kaarten bestellen via 026 - 38 20 245 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kaarten zijn ook in de e-ticketshop verkrijgbaar.

Wilt u met een groep komen? Stuur dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan nadere instructies.

Zelf de kaarten vooruit via de bank betalen kan ook. Stuur dan ook even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ons IBAN-nr. is NL21 INGB 0003 9636 44.

 

Tagged Under