• Isseltaler Musikanten
  bijna 45 jaar blaasmuziek!
 • Egerländerblaasmuziek
  zoals het bedoeld is!
 • Optredens met
  Isseltaler Schwung
 • onder leiding van
  Cyrille van Poucke
 • Blaasmuziek
  met Passie
 • Topklasse blaasmuziek
  uit Rheden

 

 auf Deutsch

‘Zweimal Blasmusik 2019’ met Anton Gälle und seine Scherzachtaler Blasmusik

Isseltaler Musikanten halen het origineel van de Böhmischer Traum naar Nederland.

[powr-countdown-timer id="379016d4_1540416705381"]

zweimal2019.1 vk

De Isseltaler Musikanten hebben in Babberich wederom een groot blaasmuziekfeest georganiseerd. Op zaterdag 18 mei 2019 hebben onder de noemer ‘Zweimal Blasmusik’ twee bekende blaaskapellen hun komst naar Kulturhus De Borg in Babberich aangekondigd: de Isseltaler Musikanten zelf en Anton Gälle und seine Scherzachtaler Blasmusik. Deze Duitse topkapel brengt in Nederland het origineel van de Böhmischer Traum op het podium.                                                             

Zweimal Blasmusik 2019 (Facebook-evenement)

De Isseltaler Musikanten uit Rheden zijn organisator van 'Zweimal Blasmusik'. 'Zweimal Blasmusik' is de vlag die de lading dekt. Het is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen. In een gezellige entourage kan het publiek genieten van blaasmuziek op topniveau, waarbij door Drumfanfare "St. Jan" Babberich wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Het feest wordt om 19.00 uur geopend door de Isseltaler Musikanten onder leiding van Cyrille van Poucke.

bannernaamissel

Om 20.30 uur betreedt Anton Gälle und seine Scherzachtaler Blasmusik het podium. Deze kapel komt uit de regio Ravensburg en is sinds 1989 buitengewoon zeer succesvol in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Een van de bekendste melodieën van de kapel is 'Der Böhmischer Traum' (1998), een compositie van Norbert Gälle. Nu voor de tweede keer in Nederland op de bühne.

banner naamscherzach

Waar en wanneer?                                                                                                                                                                                      

Zweimal Blasmusik wordt gehouden op zaterdagavond 18 mei 2019 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, (6909 DW) Babberich (Zevenaar). De aanvang is 19.00 uur en de zaal gaat om 18.00 uur open. Kaarten zijn - indien nog beschikbaar - verkrijgbaar aan de zaal en via onze website. De toegangsprijs bedraagt € 17,50 per persoon. U kunt ook kaarten bestellen via 026 - 38 20 245 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kaarten zijn ook in de e-ticketshop verkrijgbaar.

Wilt u met een groep komen? Stuur dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan nadere instructies.

Zelf de kaarten vooruit via de bank betalen kan ook. Stuur dan ook even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ons IBAN-nr. is NL21 INGB 0003 9636 44.

 

Tagged Under
Isseltaler Musikanten gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te optimaliseren.