• Isseltaler Musikanten
  bijna 45 jaar blaasmuziek!
 • Egerländerblaasmuziek
  zoals het bedoeld is!
 • Optredens met
  Isseltaler Schwung
 • onder leiding van
  Cyrille van Poucke
 • Blaasmuziek
  met Passie
 • Topklasse blaasmuziek
  uit Rheden

 

Vanaf Hemelvaartsdag kunt u weer genieten van de meest mooie concerten in het Sonsbeekpark te Arnhem. De Vlotconcerten maken al tientallen jaren deel uit van de zomerse evenementen in het Sonsbeekpark; het mooiste stadspark van Nederland. Het wateroppervlak van de Grote Vijver, het drijvende vlot en de groene ambiance zorgen altijd voor een bijzondere sfeer. Met een natuurlijke akoestiek treden op het vlot de meest interessante bands en orkesten op. Blaasmuziek, jazz, bigband en meer.

Facebookpagina Sonsbeek Vlotconcerten

Op deze Facebookpagina ‘Sonsbeekvlotconcerten’ kunt u kennis nemen van alle optredens (van bigbands, blaaskapellen etc.) welke op het vlot worden gegeven, alsmede (archief)foto’s bekijken en kennis nemen van toeristische wetenswaardigheden over Arnhem en het Sonsbeekpark.

sonsbeek header met profieljjh klein

De concerten met topblaasmuziek in deze serie zullen dit jaar op twee achtereenvolgende zondagen worden gegeven door Blaaskapel de Breethaler en de Isseltaler Musikanten. Neem ook kennis van de website 'Sonsbeekvlotconcerten'.  

Ook in 2019 is er op het Sonsbeekvlot in Arnhem Topblaasmuziek gegarandeerd. Voor de maand juni hebben twee blaaskapellen hun komst naar Arnhem bevestigd. Allereerst zal op zondag 16 juni 2019 Blaaskapel De Breethaler uit Maasbree het vlot betreden, op 23 juni 2019 gevolgd door de Isseltaler Musikanten uit het naburige Rheden.

 

 

sonsbeek 1.2. kl

De Breethaler is een enthousiaste veelzijdige kapel die graag op hoog niveau haar muziek op het vlot in het Sonsbeekpark ten gehore wil brengen.                                                                                                     

De Isseltaler Musikanten hebben spreekwoordelijk aan de wieg gestaan van de Sonsbeekvlotconcerten. Jarenlang traden zij op in het park en trokken volle oevers met liefhebbers. De Rhedense blaaskapel is uitgegroeid tot een toonaangevende kapel die gespecialiseerd is in de Böhmische- en Egerländermuziek.

 

Waar?

Op het vlot in de Grote Vijver van het Sonsbeekpark, voor Brasserie de Boerderij, Parkweg 2, 6812 BT Arnhem van 12.00 tot 14.00 uur. Gratis toegang.

 

sonsbeek ak flyerimstes

Tagged Under
Isseltaler Musikanten gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te optimaliseren.