• Isseltaler Musikanten
  bijna 45 jaar blaasmuziek!
 • Egerländerblaasmuziek
  zoals het bedoeld is!
 • Optredens met
  Isseltaler Schwung
 • onder leiding van
  Cyrille van Poucke
 • Blaasmuziek
  met Passie
 • Topklasse blaasmuziek
  uit Rheden

 

Quattro Poly is een zevenkoppig gezelschap van Allgäuer origine met een muzikaal spectrum dat varieert van traditionele ‘Blasmusik’ tot groovy moderne klanken. De groep slaat een muzikale brug tussen liefhebbers van traditionele blaasmuziek en liefhebbers van meer eigentijdse blaasmuziek. YouTube-fenomeen Christian Grässlin maakt deel uit van het gezelschap en is een multi-instrumentalist die met zijn G3 een begrip is bij zijn collega's.

Passie voor topklasse ‘Blasmusik’, onstuitbare speelvreugde en muzikaal experiment heeft de groep sinds 2007 verenigd en geeft de motivatie om op het podium voor het publiek vol gas te geven.

Met een massieve sound en op een humoristische en charmante wijze, speelt ‘Quattro Poly’ een repertoire, dat voornamelijk bestaat uit eigen composities. Iedere blaasmuziekliefhebber komt gegarandeerd aan zijn trekken of hij of zij nu oud of jong is.  Zowel de gezelligheidstoehoorder als de ‘Blasmusik’-fanaat raakt onder de indruk van deze groep.

Dankzij haar eigenzinnigheid en haar muzikale klasse is ‘Quattro Poly’ inmiddels een constante factor geworden in de blaasmuziekscene en zijn de muzikanten graag geziene muzikale gasten bij tal van hoogtepunten van de blaasmuziekwereld. ‘Quattro Poly’ speelt overal waar goede ‘Blasmusik’ de waardering vindt die het verdient. De muzikanten hebben onder meer op de podia van ‘Woodstock der Blasmusik’, ‘Zauber der Blasmusik’ of ‘MusikPROB’ gestaan en komen nu voor het eerst naar Nederland. 

 

qpfotoenlogo klein

 

 

 

 

Tagged Under
Isseltaler Musikanten gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te optimaliseren.