Afdrukken

 

Wij zien elkaar snel!

 
 
Wij hopen dat wij snel weer verantwoord met elkaar muziek kunnen gaan maken en u op onze concerten en optredens welkom kunnen heten.
Terugkijkend hebben wij in ieder geval bijzonder positieve herinneringen aan onze zeer succesvol verlopen Egerländer Workshop met concert door de Isseltaler Musikanten en Die Innsbrucker Böhmische - Das Original. Niemand had kunnen bedenken dat ons evenement op 29 februari 2020 voor zowel de Innsbrucker Böhmische als voor ons voorlopig het laatste optreden zou worden. Gelukkig hebben wij tussen de coronagolven in een Open Air in het Openlucht Theater te Rozendaal kunnen geven.
 
Zodra het weer kan en mag zullen wij onze blaasmuziekevenementen voor 2021 met u delen. Tot die tijd zullen wij zoveel mogelijk online aanwezig zijn. De nieuwjaarsconcerten moeten we helaas overslaan.
 
Volg en like ons op Facebook en Instagram.
 

 

 

  

Corona-update

 

Ons evenement Frühlingsfest der Blasmusik van 5 april 2020 is in verband met het Corona-virus afgelast en wordt verschoven naar 11 april 2021. Ook onze optredens op 1 mei in Hamminkeln (D.), op 3 mei in Schaijk, op 21 mei in Lonneker (Party@Sprakel) en op 23 mei in Mayrhofen (Blechlawine) zijn om deze reden geannuleerd.

Het zal u verder niet verbazen dat ook het theaterconcert van zondag 18 oktober 2020 niet is doorgegaan. Hoe vervelend wij het ook vonden; wij hebben begrip voor het kabinetsbesluit. De Isseltaler Musikanten danken de vele blaasmuziekliefhebbers die op 18 oktober Schouwburg Amphion hadden willen bezoeken. Op de website van de schouwburg staat de procedure met betrekking tot de bestelde kaarten.

Charles Droste, schouwburgdirecteur Amphion: “Natuurlijk, we hebben een goed werkend protocol waarbij de 1,5 meter afstand in acht wordt gehouden. Maar als de horeca en het voetbal moeten sluiten dan kunnen we als theaters niet openblijven”.

De nieuwe datum voor ons theaterconcert ‘Blasmusik uit het Isseltal’ is zondag 10 oktober 2021.

Zweimal Blasmusik met de Böhmerwaldkapel wordt verplaatst naar zaterdag 23 oktober 2021

 

Zodra wij andere (nieuwe) concertdata hebben zullen wij u direct via onze kanalen informeren. Wij hopen dat u gezond blijft! 

Tagged Under