• Isseltaler Musikanten
  meer dan 40 jaar blaasmuziek!
 • Egerländerblaasmuziek
  zoals het bedoeld is!
 • Optredens met
  Isseltaler Schwung
 • onder leiding van
  Cyrille van Poucke
 • Blaasmuziek
  met Passie
 • Topklasse blaasmuziek
  uit Rheden

 

Wij zien elkaar snel!

 
 
Wij hopen dat wij snel weer verantwoord met elkaar muziek kunnen gaan maken en u op onze concerten en optredens welkom kunnen heten.
Terugkijkend hebben wij in ieder geval bijzonder positieve herinneringen aan onze zeer succesvol verlopen Egerländer Workshop met concert door de Isseltaler Musikanten en Die Innsbrucker Böhmische - Das Original. Niemand had kunnen bedenken dat ons evenement op 29 februari 2020 voor zowel de Innsbrucker Böhmische als voor ons voorlopig het laatste optreden zou worden. Gelukkig hebben wij tussen de coronagolven in een Open Air in het Openlucht Theater te Rozendaal kunnen geven.
 
Zodra het weer kan en mag zullen wij onze blaasmuziekevenementen voor 2021 en 2022 met u delen. Tot die tijd zullen wij zoveel mogelijk online aanwezig zijn.  
Volg en like ons op Facebook en Instagram.
 

  

Corona-update 

Het theaterconcert ‘Blasmusik uit het Isseltal’ in Amphion Doetinchem is verplaatst naar zondag 10 oktober 2021. Op de website van de schouwburg staat de procedure met betrekking tot de reeds eerder bestelde kaarten.

Zweimal Blasmusik met de Böhmerwaldkapel wordt verplaatst naar zaterdag 23 oktober 2021.  

Ons evenement Frühlingsfest der Blasmusik van 5 april 2020 is in verband met het corona-virus afgelast en wordt verschoven naar 10 april 2022

Zodra wij andere (nieuwe) concertdata hebben zullen wij u direct via onze kanalen informeren. Wij hopen dat u gezond blijft! 

Tagged Under

Egerländer Workshop Facebook

Promo YouTube

Isseltaler Musikanten gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te optimaliseren.